iPhone los bestellen

Zoals dus al eerder besproken zou je er dus ook voor kunnen kiezen om een iPhone los te bestellen indien je nog geen iPhone hebt. Vervolgens kun je dan bij de iPhone die je los hebt gekocht een sim only abonnement voegen.

Met sim only heb je het goedkoopste iPhone abonnement

We hebben het in een eerder artikel al uitgelegd. Door te kiezen voor een sim only abonnement kun je pas echt zeggen dat je een goedkoop abonnement voor je iPhone hebt, want op die manier betaal je niet tijdens je abonnement ook nog af voor je telefoon.

De optie om dus een iPhone los te bestellen en deze vervolgens te combineren met een sim only abonnement is helemaal geen gek idee. En als je al een iPhone in je bezit hebt is het zelfs zeer aan te raden om het zo te doen. Dat is als je tenminste nog blij bent met je huidige iPhone en je niet misschien een nieuwere versie wilt hebben.

Met sim only heb je ook gewoon dezelfde mogelijkheden als met een normaal iPhone abonnement waarbij je ook de iPhone krijgt. Het enige verschil zit in de prijs. En dat verschil is aanzienlijk.

Previous post:

Next post: