iPhone toetsenbord

De iPhone is een multifunctioneel apparaat van de fabrikant Apple. Deze smartphones zijn computers in het klein. Smartphones hebben echter een nadeel en dat is dat het typen van grote lappen teksten moeilijk zo niet onmogelijk is. De standaard keyboards op het scherm zijn niet geschikt om veel teksten mee te typen. Er zijn echter mogelijkheden om toch met je iPhone comfortabel te kunnen schrijven. De twee mogelijkheden bespreken we hieronder.

Een slide out toetsenbord

De z.g. ‘slide out keyboard’ is in feite een beschermhoes (een backcover) en een toetsenbord voor de iPhone. De slide out keyboard is enorm handig voor mensen die graag en veel tekstberichten versturen. De iPhone wordt beschermd door de cover. Het toetsenbord zit tegen de onderkant van je telefoon aan. Je schuift deze gemakkelijk uit de cover.

Een extern toetsenbord

Wil je echter op je iPhone lange berichten kunnen typen, dan is een fysiek toetsenbord een aanrader. Deze iPhone toetsenborden zijn los te koop en kun je aan je telefoon koppelen d.m.v. een bluetooth verbinding. Deze mini keyboards zijn groot genoeg om op een normale wijze te kunnen typen. Je krijgt in elk geval geen kramp in je vingers tijdens het schrijven. Iets wat je natuurlijk wel krijgt wanneer je langdurig op je iPhone schermpje teksten schrijft.

Tips

Voordat je een van de twee soorten toetsenborden aanschaft is het raadzaam om de volgende tips mee te nemen in je besluit:

* Kies bij voorkeur voor een extern, draadloos toetsenbord die 100% zeker compatibel is met je iPhone.

* Een licht ontwerp heeft de voorkeur.

* Controleer of het toetsenbord het juiste bluetooth profiel ondersteunt.

* Ga niet alleen af op design en ontwerp.

Bron: Toetsenborden.nl

Previous post: