Kiezen voor sim only of niet?

Als je al in het bezit bent van een iPhone kun je ervoor kiezen om een sim only abonnement af te sluiten. Omdat je alleen een abonnement afsluit op deze manier en dus tijdens de looptijd van het abonnement niet hoeft af te lossen op een telefoon zal een sim only abonnement altijd het meest voordelig zijn als we dit vergelijken met een abonnement inclusief telefoon.

Waarom is sim only voordelig?

Zoals gezegd betaal je bij een abonnement waar ook nog een iPhone bij zit extra veel. Als je zou berekenen hoeveel je uiteindelijk kwijt bent, dan zul je erachter komen dat na een 2 jarig abonnement je iPhone al lang en breed is afbetaald en dat de winkel of provider waar je de iPhone + het abonnement hebt gekocht flinke winst heeft gemaakt. Daar heb je dus met sim only geen last van.

Je zou dus ook kunnen uitrekenen of het al dan niet gunstiger is om een iPhone los te bestellen en daarbij een sim only abonnement af te sluiten. Het is slechts een suggestie, maar wellicht het overwegen waard indien je het geld hebt liggen om een iPhone los te kunnen bestellen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een al gebruikte iPhone. Voor sim only kun je nu bijvoorbeeld ook overwegen te kiezen voor een Samsung Galaxy S4, aangezien de Samsung Galaxy S4 prijs sinds de komst van de S5 naar beneden is bijgesteld om deze toch aantrekkelijk te maken.

Previous post:

Next post: