Waar moet je op letten bij het kiezen van je abonnement?

Op zich behoeft dit natuurlijk weinig uitleg, maar toch vinden we het wel belangrijk om hier even bij stil te staan. Een goed abonnement kiezen blijkt in de praktijk namelijk nog helemaal niet zo makkelijk. En dat terwijl het toch heel belangrijk is om een abonnement te kiezen wat het meest voldoet aan je verwachtingen en waar je toch zo min mogelijk voor hoeft te betalen.

Hoe vind je het goedkoopste gsm abonnement?

Let bij het vinden van het goedkoopste abonnement uiteraard op de prijs, maar niet alleen maar op de prijs. Vaak is het met abonnementen namelijk zo dat wanneer je buiten de bundel komt (hierbij maakt het niet uit of het om belminuten of internetdata gaat) je een relatief hoog tarief moet betalen. Het laatste was je dus wilt is buiten je bundel komen, want zo zal je goedkope iPhone abonnement uiteindelijk kunnen uitdraaien op een heel duur abonnement.

Bereken een marge in je abonnement

Het is niet onverstandig om rekening te houden met een marge. Denk je dus elke maand ongeveer 300 belminuten en 800 Mb data nodig te hebben? Neem dan een abonnement met bijvoorbeeld 350 of 400 belminuten en 1000 Mb data. Het verschil zal minimaal zijn en zo creëer je voor jezelf toch een marge, zodat wanneer je toch over je 800 Mb data heen gaat je niet meteen een absurd hoog tarief hoeft te betalen omdat je een bundel van 1000 Mb hebt.

Previous post:

Next post: