Welke iPhone kies je?

Kies je voor een iPhone 5 of toch liever voor een iPhone 4S of iPhone 4? Dat zijn misschien vragen waarmee je in je hoofd zit. In principe zijn het natuurlijk allemaal uitstekende telefoons. Het verschil in prestaties valt op zich ook nog wel mee (vooral tussen de iPhone 4S en iPhone 5 zitten niet al te gek veel verschillen), maar waar het natuurlijk wel ontzettend veel scheelt is in de prijs.

Of je een abonnement afsluit met een iPhone 4S of met een iPhone 5 kan je echt wel wat geld schelen. Als je jezelf dus tevreden kan stellen met een iPhone 4S is het zeker verstandig om hiervoor te kiezen met het oog op de portemonnee.

Moet je voor een goedkoop iPhone abonnement alleen kijken naar de telefoon?

Natuurlijk is het wel zo dat je voor het goedkoopste iPhone abonnement niet alleen moet kijken naar de telefoon, maar ook zeker naar wat je echt nodig hebt. Alleen door bij jezelf na te gaan wat je echt nodig hebt bij je abonnement kun je het goedkoop maken. Geen overbodige belminuten of veel te veel data. Door hier alleen al op te letten kun je veel geld besparen. En wat betreft het kiezen voor een iPhone. Als je kunt leven met een iets kleiner beeldscherm en een iets minder snelle processor krijgt de iPhone 4S onze zegen.

Next post: